Teambuilding

Teambuilding

Leiderschap en Teamvorming geeft letterlijke invulling aan het bouwen van een team.

TEAM staat bij ons voor Together Everyone Achives More. Oftewel, samen sta je sterk en bereik je meer!!!

De kern van LTV ligt echter wel bij het leidinggevende aspect. De overtuiging heerst wel dat het de mensen zijn die het doen. 
Als dat feit vast staat dan zal er de juiste aandacht aan gegeven moeten worden en hiervoor staan wij graag voor u klaar.

Wil je nu ECHT een team opbouwen, je team ontwikkelen of effectiever met elkaar werken? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden een programma aan waarbij jouw groep centraal staat. Daar omheen worden er activiteiten ontplooit waarbij het doel vast ligt.
Elkaar beter leren kennen, elkaar beter leren begrijpen en elkaar eens even anders zien.

Door professionele teamopdrachten en evaluaties wordt de groepsdynamica en ontwikkeling bewust begeleid.

Daarbij is het een win-win situatie in onze ogen:
Je bent verzekerd van een leuke, actieve dag. Daarbij wordt er rekening gehouden met jouw wensen en aandacht gegeven aan het bewust vormgeven van uw team.

Het gedeelte teamvorming van LTV word op een professionele wijze vormgegeven. De groep en de wensen daarvan staan centraal. De teamopdrachten waarmee we trainen zijn grotendeels in de buitensport sfeer. Elkaar helpen, samenwerken, voor elkaar over moeten hebben, zal de rode draad vormen. 

LTV kan naar wens de achterliggende theorie erbij behandelen. Dit zal vooraf besproken worden om zo een juiste invulling te kunnen geven van de dag of dagen!
In het gesprek zullen we samen duidelijk maken wat je wilt en hoe wij dat samen kunnen gaan bereiken. Door dit juist vooraf duidelijk af te spreken bereiken we samen veel meer.

Bij de knop media kun je een impressie krijgen van hoe andere het ervaren hebben. Op deze beelden is te zien hoe LTV te werk gaat.

 

Als het gaat om teambuilding, bieden wij de de volgende trainingen/workshops aan.
 
 
Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.
info@leiderschap-en-teamvorming.nl