Over ons

ik ben Dominique en met mijn team heet ik u welkom!
Leiderschap en Teamvorming is opgericht uit passie voor ontwikkeling, samenwerking en leidinggeven. Hierbij delen wij graag kennis en ervaring die we beiden hebben opgedaan als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht in binnen- en buitenland. Tijdens verschillende missies hebben wij ervaringen opgedaan die je in het bedrijfsleven niet zo snel tegenkomt. Deze ervaringen dragen bij aan de essentie van samenwerken en leidinggeven. Deze delen wij graag met iedereen op een innovatieve wijze.
Wij bieden deelnemers de mogeljkheid om grenzen op te zoeken en waar mogelijk te verleggen.
Onze aanpak rust op drie pijlers
  • Open en eerlijke communicatie
  • Wederzijds vertrouwen
  • Wederzijds respect
In deze setting zorgen wij voor een veilig leerklimaat waarin deelnemers van en met elkaar leren.
Het logo van LTV staat dan ook symbool voor actief en doelgericht werken. Dit is de wijze waarop wij in het leven staan.
Samen met een aantal vrienden en collegae, die LTV versterken, staan wij voor jou klaar. Dit team heeft één taak en dat bent jij en je team! Jij bent het middelpunt en wij staan voor jou klaar. Dit team heeft een ruime ervaring in teamshaping, teamontwikkeling en leiderschap. De trainers van LTV zijn grotendeels ervaren (ex)beroepsmilitairen die ruime ervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland. Daarbij zijn wij vrienden. Deze hechte band versterkt de kern van LTV!
Verschillende middelen staan ter beschikking om jouw doel te bereiken. Denk hierbij aan outdoor touwbanen, werken op hoogte maar ook politiehonden die pakwerk getraind zijn.
Onvergetelijk, spectaculair en een ervaring die je niet snel meer loslaat!
Door de evaluaties en feedback van onze ervaren trainers wordt het middel omgezet naar de werkomgeving van je team. Dit maakt het uiterst sterk en doelgericht.
LTV streeft ernaar een sfeer te creëren die dichtbij voelt en informeel is. Onze trainers bewegen zich dan ook midden in de groep om laagdrempelig te zijn en de juiste connectie met iedereen te maken. Hierdoor wordt het leerproces vooropgezet, wat resulteert in een unieke ervaring.
Voor vragen of een vrijblijvend advies kun je altijd contact met ons opnemen.
Dominique: 0629069520
Wij staan altijd voor iedereen klaar!!
 
Met vriendelijke LTV-groet,
Dominique
Dominique

Dominique Grosjean

Eigenaar Leiderschap en Teamvorming