Buitensport Activiteiten

Buitensport activiteiten

Door middel van activiteiten op een uitdagende touw- en hindernisbaan met tokkel, willen wij je kennis laten maken met de basis van buitensport. Leuk en uitdagend voor jong en oud!

Niet alleen onderga je de opdrachten met je groep of team of gezin, nee wij van LTV begeleiden je daarin. Daarbij leren wij enkele basis vaardigheden aan. Met deze kennis is de drempel om bijvoorbeeld hoogtes te overwinnen weer net iets lager.

Omdat wij je in bijzondere situaties brengen, waarbij vertouwen en samenwerken de rode draad zijn, versterkt dit de band in de groep.
Je leert je vrienden op een net andere manier kennen door met elkaar leuke afwisselende uitdagingen aan te gaan.
Elkaar helpen en op elkaar vertrouwen is van hoog belang.

We hebben een prik parcours wat je met zijn tweeën kunt afleggen. Geheel zelfstandig. Dat houdt in dat je onder aan de tokkel bijvoorbeeld een prikkertje vindt met een bepaald figuurtje wat je kunt prikken in de kaart. Je mag deze alleen prikken wanneer je van de tokkel bent gegaan, waarbij de LTV instructeur heus wel de veiligheid in acht houdt. Uiteindelijk ben jezelf verantwoordelijk om het parcours zelfstandig af te leggen. 

Reacties die we 9 van de 10 keer horen:
“Hey, maar dat wist ik niet van jou zeg!”
“Zie je nou wel dat je blindelings op mij kunt vertrouwen.”
‘Ik wist niet dan ik dan kon.”

En daar doen we het voor!

Door middel van de buitensport organiseren wij ook erg uitdagende kinderfeesten en partijen. Ook komt het regelmatig voor dat een vrijgezellenfeest bij ons georganiseerd wordt. Alles is bespreekbaar en overal proberen wij een oplossing voor de bedenken!

Daarnaast verzorgen wij ook Clinics omtrent klimmen.

Tijdens deze clinic ( 4uur) word je bekend gemaakt met de buitensport. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Je leert de basis over de verschillende klimmaterialen en gaat vervolgens zelf met deze spullen aan de slag op onze touwbaan.

Vanaf 6 personen

Interesse om een dag(deel) in de touwen te hangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.