Bedrijven

Bedrijven

Voor bedrijven leveren wij graag maatwerk!

Heb je een bedrijf, bent je verantwoordelijk voor een afdeling of geef je leiding aan een team? Wij staan voor iedereen klaar.

Wij onderzoeken de situatie waarin je zit met je team. Hieruit komt een analyse die met jou word besproken. Daaruit volgt een actieplan en het traject is gestart.
In het traject kunnen verschillende activiteiten zitten met heel het team of delen ervan. We verzorgen theorie op locatie en begeleiden de situaties ter plekke. Dit geheel is zwaar en intensief, iedereen word geconfronteerd met het vertoonde gedrag.

Persoonlijk coachen kan wanneer blijkt dat dit nodig is, echter onze aanpak is meer tastbaar dan wollig te benoemen.
We binden er geen doekjes om en dat maakt ons effectief.

Door een bepaalde structuur aan te brengen zullen wij invulling geven aan de schakel tussen team en leidinggevende. Hierdoor word er ruimte gecreëerd om te leren van en met elkaar terwijl het werk gewoon doorgaat.

Ja je leest het goed! Je investeert wel tijd, maar niet in tijd het van de werkplek. De werkprocessen kunnen dus ‘ongestoord’ doorgaan.
Hierdoor blijft het financieel gedeelte te overzien. Daarnaast is het een feit dat de begeleiding die wij bieden er naar streeft doelgerichter en efficiënter te zijn. Wanneer we een voorbeeld moeten zijn voor de leidinggevende of directeur dan doen wij dat. Door onze ervaring kunnen wij het gedrag van anderen pefect spiegelen, zodat snel inzichtelijk wordt wat het gevolg hiervan is.
Door onze ervaring en expertise op het gebied van leidinggeven en teamvorming kunnen wij jou en je team in de juiste richting leiden. Daarnaast bestaat ons team uit (ex)militairen, opleidinsgkundige-, bedrijfskundige en outdoor specialisten die graag ondersteunen in het proces van groepsdynamica.

Op onze eigen locatie beschikken wij een touw/hindernisbaan en tokkel. Deze gebruiken wij als middel om het vooraf gestelde doel op een inspirerende wijze te behalen. Tijdens deze opdrachten gebeuren bijzondere en  mooie groepsprocessen.
 
Naast onze eigen locatie in Schin op Geul kunnen we ook terrecht op de volgende locaties:
Wilhelminatoren in valkenburg;
Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade;
Politie Honden Club in Susteren.
 
Op al onze locaties bieden wij u bijzondere en unieke ervaringen aan. Deze ervaringen zijn niet alleen bijzonder en mooi, maar door onze professionele feedback en evaluaties vormen zij de basis van het nieuwe begin voor u en uw werknemers.
De theorielessen kunnen in-companyw worden verozorgd. Het is ook mogelijk om de lessen op een externe locatie te plannen, zodat u in een andere omgeving bent waar u andere indrukken opdoet. Hetgeen ook ten goede komt aan de verandering binnen de groep.

Wij zullen in het na-traject een bezoek komen brengen om met jou in gesprek te blijven over de voortgang. Graag doen wij dit middels een evaluatie met alle deelnemers. Ook dit kan gepland worden wanneer jij het wilt en het beste uit komt.
LTV kan langs de zijlijn dé partner worden in het begeleiden van een doorlopende leer- en ontwikkellijn. Het advies wat wij je bieden zetten we zelf om in daadwerkelijke invulling ervan.

Het behalen van het certificaat is het neusje van de zalm om het traject mee af te ronden.

Neem contact met ons op.
Wij komen graag naar je toe voor een vrijblijvend intake gesprek.